Προληπτικά τεστ σε όλες τις δομές του ΟΚΠΑΠΑ

Nurse hand fills out a medical form Coronavirus test on hospital table with respiratory mask and test tubes with blood for analysis. 2019-nCoV virus infection originating in Wuhan, China

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών  σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ και την 1η ΤΟΜΥ Ιωαννίνων, θα προχωρήσει σε προληπτικό τεστ (για τον COVID-19) για το προσωπικό και τους ωφελούμενους των κλειστών δομών Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους, Υπνωτήριο Αστέγων,  καθώς και για τους εργαζόμενους των δομών του Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΔΑΠ μεΑ, Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» έχει προβεί σε όλες τις διαδικασίες και έχει μεριμνήσει για όλα τα μέτρα που είναι απαραίτητα για την τήρηση των υγειονομικών οδηγιών έτσι ώστε  να διασφαλιστεί η λειτουργία των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών με κανονικό ωράριο.

Επίσης κάνει γνωστό ότι έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα εγγραφών για τους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφών μέσω ΕΣΠΑ, θα ακολουθήσει και νέος κύκλος εγγραφών, ώστε να εξυπηρετηθεί μεγαλύτερος αριθμός παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ