Προκλήσεων συνέχεια από τη Χρυσή Αυγή

PAPASΤην ώρα που σύσσωμος ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας καταδικάζει την άγρια επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη σε βάρος της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη, στελέχη της Χρυσής Αυγής εξακολουθούν να προκαλούν.

Σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο Γιαννιώτης επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Σε δηλώσεις του στο STAR ο συνυποψήφιος του Χρήστος Παππάς τόνισε πως πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι να καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και σημείωσε: «Στις μέρες που έρχονται θα μιλήσουν πολλοί για εμάς χωρίς εμάς. Τους καλούμε όλους να δουν προσεκτικά το βίντεο. Ο συναγωνιστής μας Ηλίας Κασιδιάρης δέχθηκε φραστική επίθεση, δέχθηκε ύβρεις. Βρισκόμαστε στο επίκεντρο των γνωστών τηλεοπτικών προβοκατόρων. Όχι μόνο εμείς αλλά ολόκληρος ο ελληνικός λαός».

Ο κ. Παππάς υποστήριξε στη συνέχεια ότι το κόμμα του συμπαραστέκεται στον Ηλία Κασιδιάρη: «Για τον Ηλία Κασιδιάτρη, του συμπαραστεκόμεθα ηθικά είτε είναι υπόδικος είτε δεν είναι. Καλούμε την κ. Κανέλλη αν τολμήσει να κάνει μήνυση. Επίσης συμπαραστεκόμαστε ηθικά, και δεν εννοούμε την πράξη, στον συνέλληνα μας, τον 25χρονο φοιτητή, που στέρησε τη ζωή από τον αλλοδαπό ληστή και κατέστρεψε δυστυχώς και τη δική του. Δεν υπάρχει κράτος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ