Προκήρυξη βραβείων από το Μετσόβιο Κέντρο

metsobo n16

metsobo n16

Σειρά βραβείων προκηρύσσει το Ίδρυμα Ανάπτυξης του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε.) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για την Προστασία και Ανάπτυξη του Ορεινού Περιβάλλοντος και των Τοπικών Ευρωπαϊκών Πολιτισμών.

Βραβείο για την καλύτερη ερευνητική εργασία στο πεδίο «Η Συμβολή των Επιστημών και της Τεχνολογίας στην Αντιμετώπιση των Προβλημάτων των Ορεινών Περιοχών και στην Ολοκληρωμένη τους Ανάπτυξη», αφιερωμένο στη μνήμη του καθηγητή Στράτου Γαλανή (χρηματική ενίσχυση 1500 ευρώ). Παράταση προθεσμίας υποβολής μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017.

Βραβείο για την καλύτερη μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία στο πεδίο «Προστασία και Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών και Ανάδειξη των Τοπικών Ευρωπαϊκών Πολιτισμών» (χρηματική ενίσχυση 1500 ευρώ). Παράταση προθεσμίας υποβολής μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017.

Βραβείο για τον πρώτο, κατά σειρά, φοιτητή του Ε.Μ.Π. με καταγωγή από το Μέτσοβο, με τον μεγαλύτερο βαθμό εισαγωγής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 (χρηματική ενίσχυση 1000 ευρώ). Προθεσμία υποβολής μέχρι 30 Νοεμβρίου 2016.

Δύο βραβεία για την καλύτερη δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό ελληνικό ή ξένο με σύστημα κριτών, σε θέματα Ολοκληρωμένης (πολιτισμικής, πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής, τεχνικής/τεχνολογικής) Ανάπτυξης των ορεινών ηπειρωτικών και νησιωτικών περιοχών (χρηματική ενίσχυση 1000 ευρώ το καθένα). Προθεσμία υποβολής μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017.

Βραβείο για την καλύτερη ερευνητική εργασία στο πεδίο «Η πολυπολιτισμικότητα ως παράγοντας Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης των ορεινών περιοχών. Η περίπτωση του Μετσόβου» (χρηματική ενίσχυση 1000 ευρώ). Προθεσμία υποβολής μέχρι 30 Νοεμβρίου 2017.

Βραβείο για την καλύτερη ερευνητική εργασία στο πεδίο «Ανάπτυξη μεθόδων και τεχνικών εξοβελισμού ξενικών και βλαπτικών πληθυσμών ψαριών από λίμνες της Ελλάδας με έμφαση στις ορεινές περιοχές» (χρηματική ενίσχυση 1000 ευρώ). Προθεσμία υποβολής 30 Νοεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις προδιαγραφές κάθε βραβείου στις ιστοσελίδες www.ntua.gr/MIRC/ και http://www.ntua.gr/MIRC/foundation.htm Πληροφορίες στην Αγγελική Γεροντέλη στα τηλέφωνα 210 7723944 και 7723448.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ