Προκάτ επέκταση για τις ανάγκες δημοτικού σχολείου!

sxoleio xeimadio

sxoleio xeimadio

Προκάτ και «εύκολη» λύση βρέθηκε προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου στο Χειμαδιό Πρέβεζας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πρέβεζας «Η αίθουσα, η οποία εξοπλίστηκε με κλιματισμό αλλά και όλες τις απαραίτητες υποδομές είναι πλήρως λειτουργική και φιλοξενεί ήδη ένα τμήμα των μαθητών του σχολείου».

Περισσότεροι από 40 μαθητές στεγάζονται στο σχολείο και οι αυξημένες ανάγκες προκάλεσαν την… επέκταση του.

Βέβαια αυτή έγινε με προκάτ, μια «πρόχειρη» λύση.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης, στην ίδια ανακοίνωση κάνει λόγο για ανάγκη επέκτασης του υπάρχοντος σχολείου, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό εάν, αφού υπάρχει ανάγκη, υπάρχουν μελέτες επέκτασης η κατασκευής μόνιμης εγκατάστασης και όχι «πρόχειρης».

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πρέβεζας τονίζει πως, «οι υπηρεσίες του Δήμου αναγνωρίζοντας την ανάγκη για επέκταση του συγκεκριμένου σχολείου (το οποίο αποτελεί μια ζωντανή μονάδα με περισσότερους από 40 μαθητές) πραγματοποίησαν τις διαδικασίες για την διάθεση και μεταφορά του οικίσκου στην Πρέβεζα καθώς και τις εργασίες εξοπλισμού με τις κατάλληλες υποδομές».

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου Κώστα Ματέρη εξάλλου όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης στα σχολεία της περιοχής έτσι ώστε αυτά να λειτουργούν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ