Project «βράχοι»… πότε;

paralimnios filosofou

Πολύ καλό και πετυχημένο το «The picnics project» του Δήμου Ιωαννιτών, που μετατρέπει την παραλίμνια οδό Διονυσίου Φιλοσόφου σε έναν απέραντο πεζόδρομο για μικρούς και μεγάλους τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου.

Όμως, αφού πιάσαμε τα… «πρότζεκτ» στην παραλίμνιο, μήπως στη Δημοτική Αρχή να σχεδιάσουν κι ένα «Project βράχοι»;

Διότι, καλά τα πικ νικ, οι βόλτες και τα πολιτιστικά δρώμενα, αλλά στο ίδιο ακριβώς μέτωπο υπάρχει και μια τεράστια εκκρεμότητα… Το τμήμα του δρόμου κάτω ακριβώς από το Δημοτικό Μουσείο, το οποίο παραμένει αποκλεισμένο με κορδέλες και πλέγματα λόγω επικινδυνότητας για πτώση βράχων.

Έχουν περάσει πάνω από δυόμισι χρόνια από τότε που έκλεισε το σημείο. Χρόνος παραπάνω από αρκετός για να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες και οι παρεμβάσεις στερέωσης.

Εκτός κι αν στο Δημαρχείο περιμένουν να συμπληρώσουμε τριετία για να το εντάξουν κι αυτό στο πρόγραμμα των… εναλλακτικών δράσεων της λίμνης!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google