Προεκλογική αυλαία με… άγνωστα ψηφοδέλτια!

Η Βουλή διαλύθηκε, η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε αλλά το παράδοξο που την συνοδεύει είναι ότι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το σύνολο των ψηφοδελτίων των κομμάτων. Εν αναμονή βρίσκονται πολλοί ενδιαφερόμενοι ωστόσο η Αθήνα και τα επιτελεία δεν δείχνουν να βιάζονται. Στην Ήπειρο –και στους τέσσερις Νομούς- το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο γαλάζιο στρατόπεδο. Κι αυτό γιατί ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία και αυτοί που θα κληθούν να δώσουν την μάχη είναι οι βουλευτές, στο σύνολό τους εκ νέου υποψήφιοι.

Όλγα Γεροβασίλη και Βασίλης Τσίρκας στην Άρτα, Κώστας Μπάρκας στην Πρέβεζα, Μάριος Κάτσης στην Θεσπρωτία, Μερόπη Τζούφη, Χρήστος Μαντάς, Γιάννης Καραγιάννης και Γιάννης Στέφος στα Γιάννινα ήδη έχουν ανοίξει την προεκλογική αυλαία.

Στο γαλάζιο στρατόπεδο τώρα τα πράγματα είναι συγκεχυμένα. Αρκετά τα κενά στο Νομό Ιωαννίνων όπου προκλήθηκε και η σχετική αναταραχή από την αιφνίδια μετακόμιση του Γιώργου Αμυρά, κενά στην Άρτα και την Πρέβεζα και μόνο η Θεσπρωτία φαίνεται ότι βρίσκεται σε πραγματικούς προεκλογικούς ρυθμούς με τον Βασίλη Γιόγιακα και τον Αντώνη Μπέζα να αποτελούν τα ισχυρά ονόματα του ψηφοδελτίου.

Κενά στα ψηφοδέλτια έχει και το ΚΙΝΑΛ τόσο στο Νομό Ιωαννίνων όσο και στους άλλους νομούς της Ηπείρου.

Έτσι είναι ίσως η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει όμως οι υποψήφιοι βουλευτές ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ