Προεδρείο και μέλη Επιτροπών στην Άρτα

Το πρωί της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν οι διεργασίες εκλογής του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο Δήμαρχος Αρταίων, αφού καλωσόρισε τα μέλη του Συμβουλίου τόνισε ότι «τα επόμενα τέσσερα χρόνια αποτελούν για όλους μας τη χρυσή ευκαιρία για να  αποδείξουμε ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες της Άρτας. Να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, να δουλέψουμε σκληρά, να αλλάξουμε προς το καλύτερο το Δήμο μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας. Η πολυφωνία, η υγιής αντιπαράθεση και η κατάθεση πολλών και διαφορετικών απόψεων αποτελούν  προϋποθέσεις για τη δημοκρατική και αποτελεσματική λειτουργία της νέας Δημοτικής Αρχής».

Κατά τις αρχαιρεσίες για το Δήμο Αρταίων προέκυψαν τα εξής:

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Κωνσταντίνος Τράμπας Αντιπρόεδρος, ο Αθανάσιος Μιχάλης και Γραμματέας ο Σπύρος  Τσαρακλημάνης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνέχεια εξέλεξε τα μέλη της  Οικονομικής Επιτροπής και της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  που έχει την εξής σύνθεση:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:

Λιόντος Νικόλαος

Σφήκας Δημήτριος

Ταπρατζή – Κοίλια Πολυξένη (Τζένη)

Βασιλάκη Βικτωρία (Βίκη)

Κοσμάς Ηλίας

Καλλώνης Ευστράτιος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Κοτσαρίνης Μιχάλης

Χρηστούλης Σωτήρης

Πλατσούκας Απόστολος

Αγγέλης Χρήστος

Καραγεώργος Γεώργιος

Ζιώβας Βησσαρίων

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ:

Κοτσαρίνης Μιχάλης

Μπουκουβάλας Γιώργος

Γιώτης Χρήστος

Σπάκα Χριστίνα

Νταλάκας Δημήτριος

Ζιώβας Βησσαρίων

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Γαλάνης Παναγιώτης

Ευαγγέλου Δημήτριος

Βασιλάκης Σωτήριος

Σκανδάλης Ευάγγελος

Μάρος Κωνσταντίνος

Καλλώνης Ευστράτιος

Ο κ. Τράμπας, μετά την εκλογή του ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, ανέφερε σε δήλωση του τα εξής:

«Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω το Δήμαρχο για την πολύ τιμητική πρόταση που μου έκανε να είμαι ο Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου για ακόμη μια φορά. Επίσης, όλους τους συναδέλφους των άλλων δημοτικών παρατάξεων που με τη στάση τους στήριξαν την επιλογή αυτή. Η εκλογή μου στη συγκεκριμένη θέση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα και για το λόγο αυτό θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα λειτουργήσω θεσμικά προασπίζοντας τα συμφέροντα όλων των συμβούλων αλλά και όλων των δημοτικών παρατάξεων. Γνωρίζω πολύ καλά τα καθήκοντά μου και θέλω να καταστεί σαφές ότι η θέση του Προέδρου, καταρχήν, έχει ως αποστολή να διαφυλάξει το σεβασμό στη διαφορετική άποψη και προς την κατεύθυνση αυτή σκοπεύω να ασκήσω τα καθήκοντά μου».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ