Πρόχειρη η Δημοτική Αρχή στο Αναπτυξιακό Συνέδριο

altsipras sin2

altsipras sin2

Απόλυτη προχειρότητα καταλόγισε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα- Πολίτες για την Ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης, στη Δημοτική Αρχή αλλά και στον δήμαρχο προσωπικά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο δήμος το αναπτυξιακό συνέδριο.

Ο κ. Νάτσης καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν προηγήθηκε καμία συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ενώ υπογράμμισε ότι ο δήμαρχος στην ομιλία του έθεσε μία σειρά θεμάτων χωρίς να έχει προηγηθεί καμία προεργασία και τεκμηρίωση.

Ο επικεφαλής της παράταξης χρησιμοποίησε πολλές φορές την λέξη προχειρότητα εκ μέρους του Δήμου.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Άρης Μπαρτζώκας ο οποίος επίσης διαφώνησε με τον τρόπο που στάθηκε ο δήμος απέναντι στο αναπτυξιακό συνέδριο, σημειώνοντας ότι σε μία τέτοια εκδήλωση δεν μπορεί να τίθενται όλα τα θέματα της περιοχής, παρά επιλεγμένα για να αποκτούν την ανάλογη βαρύτητα. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που προέχει για τα Γιάννινα και την πόλη, είναι το ζήτημα της λίμνης.

Ενημέρωση σχετικά με το Προεδρικό Διάταγμα για την λίμνη, το οποίο σύμφωνα με τις εξαγγελίες θα υπογραφεί ως το τέλος του έτους, ζήτησε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Άρης Μπαρτζώκας.

Ο δήμαρχος απαντώντας υποστήριξε ότι το συνέδριο δεν οργάνωσε ο Δήμος, ο οποίος συμμετείχε και όπως υποστήριξε κατέθεσε επεξεργασμένες θέσεις και απόψεις.

Σχετικά με το Προεδρικό Διάταγμα της λίμνης, η Δημοτική Αρχή δεν έχει καμία ενημέρωση. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αποστείλει σχετική επιστολή στο Υπουργείο Περιβάλλοντος ζητώντας αναλυτική ενημέρωση.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ