Πρέβεζα: Όχι από τους εμπόρους στην διοργάνωση παζαριού

prevezanew

prevezanew

Την πρόθεσή του να προχωρήσει στην διοργάνωση εμποροπανήγυρης στην πόλη της Πρέβεζας, εκδήλωσε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, πρόταση την οποία έθεσε σε… δημόσια διαβούλευση, ζητώντας τις απόψεις των φορέων και των τοπικών συλλόγων.

Και η πρώτη απάντηση αποτελεί ένα μεγαλοπρεπές όχι. Έρχεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Πρέβεζας, ο οποίος απαντά εγγράφως και χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος τονίζει πως η άρνησή του “έχει να κάνει με την νομιμότητα, την λειτουργία και την αδειοδότηση των συγκεκριμένων εμποροπανηγύρεων. Θα θέλαμε κατηγορηματικά να ξεκαθαρίσουμε ότι εκ των πραγμάτων η λειτουργία τους δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στις κατά τόπους αγορές και στους συναδέλφους μας”, επισημαίνει.

Αφού παραθέτει νόμους και διατάξεις, τονίζει ότι είναι αδιανόητο ότι ένας δημόσιος φορέας να αγνοεί το νομικό πλαίσιο που ορίζει σαφέστατα τον τρόπο και τις προϋποθέσεις για την διενέργεια εμποροπανηγύρεων «για αυτό και πιστεύουμε ότι επιζητείτε την συνενοχή μας στις προειλημμένες αποφάσεις σας, την οποία όμως δεν σας παράσχουμε».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ