Πρεμιέρα για το Ισραήλ.. Οι Σκανδιναβοί ξανάρχονται με πέντε πτήσεις

aerodromio-neo8

Με πέντε πτήσεις τσάρτερ από τις Σκανδιναβικές χώρες στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων ξεκινά η φετινή τουριστική σεζόν. Βασικός προορισμός των επισκεπτών είναι τα παράλια της Ηπείρου όμως μέσω του τουριστικού κολοσσού της Apollo στον χάρτη έχουν μπει η πόλη των Ιωαννίνων και τα ορεινά του Νομού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον για πτήσεις προς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων εκδηλώνεται και από άλλες αεροπορικές όσο και τουριστικές εταιρείες χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει οριστικοποιεί κάποια συμφωνία.

Τα μηνύματα όμως είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και είναι πολύ πιθανό στις πέντε πτήσεις να προστεθούν κι άλλες στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η έναρξη των τσάρτερ θα γίνει στις 19 Μαίου με το πρώτο αεροσκάφος να φτάνει από την Στοκχόλμη ενώ την ίδια μέρα θα υπάρχει και δεύτερη πτήση από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Στις 20 Μαίου θα ακολουθήσει πτήση από το Όσλο και από τις 22 του μήνα ξεκινούν οι πτήσεις από την Κοπεγχάγη και το Billund της Δανίας.

Οι πτήσεις θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα μέχρι και τις αρχές φθινοπώρου.

Πρεμιέρα το Ισραήλ

Η πρώτη διεθνής –και όχι τσάρτερ- πτήση για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Από την Τετάρτη 17 Μαΐου και μέχρι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα από και προς το Τελ Αβίβ (Τετάρτη και Σάββατο), καθιστώντας ευκολότερη την πρόσβαση για τους Ισραηλινούς τουρίστες, για τους οποίους άλλωστε ο Νομός των Ιωαννίνων είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ως προορισμός.

Παράλληλα, θα καταστεί πολύ πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική η μετάβαση στο Ισραήλ για τους κατοίκους της Ηπείρου αλλά και όλης της Δυτικής Ελλάδας. Το Ισραήλ και ιδιαίτερα οι Άγιοι Τόποι προσελκύουν επισκέπτες από όλη την υφήλιο και φυσικά και από την Ελλάδα.

Σημειώνεται πως η πρώτη πτήση από το Τελ Αβίβ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 19:40, θα έχει διάρκεια 2.30 ωρών και θα φτάσει στα Ιωάννινα στις 22.10. Αντίστοιχα, η πρώτη πτήση από τα Ιωάννινα προς στο Τελ Αβίβ την ίδια ημέρα αναχωρεί στις 22:55 και προσγειώνεται στη 01.25.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ