Που θα πάει τελικά το νέο Κλειστό των Ιωαννίνων…

kleisto ellhniko

Προς Ανατολή βαδίζει το Κλειστό της ξιφασκίας που αναμένεται να παραχωρηθεί από το Ελληνικό.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την επιστολή που έστειλε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης προς τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ και το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων.

Ο Περιφερειάρχης με την επιστολή αυτή ζητά την ολοκλήρωση της παραχώρησης έκτασης που βρίσκεται δίπλα στο Νέο Κλειστό (πρόκειται για την γνωστή επί σειρά ετών ως αίθουσα βαρέων αθλημάτων) προκειμένου εκεί να τοποθετηθεί το λυόμενο της ξιφασκίας και να δημιουργηθεί ένα πλήρες αθλητικό κέντρο.

Με αφορμή την επιστολή αυτή η Δημοτική Αρχή σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι η καλύτερη λύση θα πρέπει να βρεθεί μέσα από διάλογο καθώς οι νέες αθλητικές υποδομές αποτελούν αναγκαιότητα για την πόλη.

«Με αφορμή την επιστολή του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη προς τον Δήμαρχο και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραχώρηση έκτασης στην Ανατολή και στο σημείο όπου βρίσκεται και λειτουργεί το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι μπορεί να ανοίξει ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος για τις πραγματικές αθλητικές ανάγκες της πόλης και του Δήμου.

Ένας διάλογος χωρίς προκαταλήψεις και αγκυλώσεις που θα μπορέσει να οδηγήσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πολίτες.

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί σημαντική την πρωτοβουλία της Περιφέρειας για την μεταφορά του Κλειστού Γυμναστηρίου από το Ελληνικό.

Θεωρεί σημαντική την πρωτοβουλία του βουλευτή Γιώργου Αμυρά για την διάθεση σημαντικού αθλητικού υλικού από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού στα Γιάννενα.

Η ανάγκη για ένα δεύτερο Κλειστό Γυμναστήριο με σύγχρονες υποδομές που θα καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της πόλης είναι δεδομένη. Ο ουσιαστικός διάλογος που ξεκινά μπορεί να οδηγήσει στην καλύτερη λύση με την συναίνεση όλων», αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ