«Πόθεν έσχες».. Τι δηλώνουν οι βουλευτές της Ηπείρου.. Εισοδήματα, καταθέσεις, ΙΧ αλλά και βοσκοτόπια!

Καταθέσεις, διαμερίσματα, αυτοκίνητα αλλά και βοσκοτόπια δηλώνουν οι βουλευτές της Ηπείρου όπως προκύπτει από τα «πόθεν έσχες» που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σίγουρα δεν κατατάσσονται στους πλέον πλούσιους του κοινοβουλίου αλλά τα εισοδήματά τους δεν είναι ευκαταφρόνητα. Όπως και η γενικότερη εισοδηματική τους κατάσταση. Οι περισσότεροι βουλευτές της Ηπείρου –όσοι μετείχαν στο κοινοβούλιο μέχρι και τον Ιούλιο καθώς τα πόθεν έσχες αφορούν το 2018- έχουν στηρίξει ενεργά την Τράπεζα Ηπείρου καθώς διαθέτουν μερίδια που αγόρασαν κατά τις τελευταίες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά η εικόνα όπως προκύπτει είναι η ακόλουθη:

Η βουλευτής Άρτας και πρώην Υπουργός Όλγα Γεροβασίλη, το 2018 δήλωσε συνολικό καθαρό εισόδημα 33.909 ευρώ ενώ στις 18.047 ανέρχεται το εισόδημα του συζύγου της και στις 4.074 τα εισοδήματα από ακίνητα.

Η κ. Γεροβασίλη και ο σύζυγός της διαθέτουν αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν πολύ μικρά ποσά. Το μεγαλύτερο κατατεθειμένο ποσό φτάνει στις 11.925 ευρώ. Διαθέτει τρία διαμερίσματα, ένα στην Αθήνα και δύο στην Άρτα, τα οποία αποκτήθηκαν προηγούμενα χρόνια, δύο καταστήματα- επαγγελματικές στέγες και αγροτεμάχια που προέρχονται από κληρονομιά και γονική παροχή. Στην κατοχή με τον σύζυγό της έχουν δύο αυτοκίνητα.

Αναλυτικά εδώ

Ο βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης δηλώνει εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 48.501 ευρώ και έσοδα από άλλες πηγές που φτάνουν περίπου στις 19 χιλιάδες. Έχει αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς  εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν ελάχιστα ποσά και μόνο ένας έχει καταθέσεις που φτάνουν στις 58 χιλιάδες ευρώ. Διαθέτει πλήθος ακινήτων, διαμερίσματα, οικόπεδα και άλλες εκτάσεις κυρίως στο νομό Πρέβεζας και έχει στην κατοχή του δύο αυτοκίνητα. Τέλος είναι μέτοχος σε τρεις κατασκευαστικές εταιρίες και μία εταιρία παροχής υπηρεσιών.

Αναλυτικά εδώ

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας έχει δηλώσει εισόδημα  από επιχειρηματική δραστηριότητα 43.965 ευρώ, 23.304 ευρώ είναι τα εισοδήματα από ακίνητα και 49.314 ευρώ τα εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες.

Διαθέτει αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς με μικρά ποσά. Το μεγαλύτερο ανέρχεται στις τέσσερις  χιλιάδες, μετέχει ο ίδιος σε τρεις επιχειρήσεις, σε μία η σύζυγός του και σε μία ακόμη συγγενής πρώτου βαθμού, έχει ένα αυτοκίνητο και αρκετά ακίνητα.

Αναλυτικά εδώ

Ο Γιάννης Καραγιάννης, πρώην βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων, δηλώνει εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 36.992 ευρώ και εισόδημα της συζύγου του από μισθωτές υπηρεσίες 25.222 ευρώ. Διαθέτει ο ίδιος και η σύζυγός του μερίδια στην Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς διαθέτουν μικροποσά και μόνο ένας έχει καταθέσεις 13 χιλιάδων ευρώ. Διαθέτουν ένα ακίνητο από γονική παροχή και σε ένα δεύτερο από αναδασμό έχουν την πλήρη κυριότητα.

Τέλος ο πρώην βουλευτής έχει ένα αυτοκίνητο ενώ ένα δεύτερο ανήκει στη σύζυγό του.

Αναλυτικά εδώ

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης δηλώνει εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 36.177 ευρώ και 4.801 από άλλες πηγές. Έχει έξι τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις 40 χιλιάδων ευρώ ενώ δεν διαθέτει κανένα ακίνητο. Στην κατοχή του έχει ένα δίκυκλο από χρήση προηγούμενων ετών και  δεν δηλώνει κανένα όχημα.

Αναλυτικά εδώ

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων Χρήστος Μαντάς, δηλώνει εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 43.665 ευρώ και εισοδήματα από άλλες πηγές 4.219 ευρώ. Διαθέτει μερίδια στην Τράπεζα Ηπείρου και αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις που δεν ξεπερνούν τις 15 χιλιάδες ευρώ.

Ο ίδιος και η σύζυγός του διαθέτουν διαμερίσματα στα Γιάννινα και την Αττική και βοσκοτόπια κι έχουν στην κατοχή τους ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Αναλυτικά εδώ

Ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας δηλώνει εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 32.023 ευρώ και εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα 14.133 ευρώ. Δηλώνει μερίδια στην Τράπεζα Ηπείρου ενώ οι καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς προέρχονται από την σύζυγό του και ξεπερνούν τις 150 χιλιάδες ευρώ.

Ο ίδιος και η σύζυγός του διαθέτουν αρκετά ακίνητα στην Φιλιππιάδα και την Αττική . Ο βουλευτής έχει ένα δίκυκλο ενώ η σύζυγός του ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Αναλυτικά εδώ

Ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος δηλώνει εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 31.769 ευρώ και εισόδημα της συζύγου του 14.880 ευρώ. Διαθέτει μερίδια στην Τράπεζα Ηπείρου και αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις 58 χιλιάδων ευρώ. Τα ακίνητα είναι κυρίως διαμερίσματα και βοσκοτόπια ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν στην κατοχή τους τρία αυτοκίνητα.

Αναλυτικά εδώ

Ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος έχει εισόδημα 36.990 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες και στις 11.367 ανέρχονται τα εισοδήματα της συζύγου του. Διαθέτει μερίδια στην Τράπεζα Ηπείρου. Διαθέτει αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις που φτάνουν περίπου στις 100 χιλιάδες ευρώ. Βοσκότοποι, δεντροκαλλιέργειες και μία μονοκατοικία είναι μεταξύ των ακινήτων που δηλώνει ενώ έχουν δύο αυτοκίνητα μαζί με την σύζυγό του.

Αναλυτικά εδώ

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας έχει εισόδημα 34.604 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες και 8.900 από ακίνητα ενώ τα εισοδήματα της συζύγου του φτάνουν στις 35 χιλιάδες. Έχει μερίδια στην Τράπεζα Ηπείρου και μετοχές στην Εθνική. Μαζί με την σύζυγό του διαθέτουν αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς με μικρά ποσά. Μόνο ένας έχει καταθέσεις 111 χιλιάδων ευρώ. Η σύζυγός του διαθέτει ακίνητα στην Αττική και ο ίδιος ένα διαμέρισμα στα Γιάννινα, ένα στην Κηφισιά κι ένα στην Πρέβεζα. Έχει ένα αυτοκίνητο και ένα η σύζυγός του.

Αναλυτικά εδώ

Η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη έχει εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 29.254 ευρώ ενώ ο σύζυγός της 16.118 ευρώ. Έχει μερίδια στην Τράπεζα Ηπείρου και ο σύζυγός της μετοχές στην Εθνική. Έχει αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις άνω των 120 χιλιάδων ευρώ. Διαθέτει με τον σύζυγός της ακίνητα, διαμερίσματα και οικόπεδα κυρίως στο Νομό Ιωαννίνων και τρία επιβατικά αυτοκίνητα.

Αναλυτικά εδώ

Ο πρώην βουλευτής Άρτας Βασίλης Τσίρκας δηλώνει εισόδημα 36.759 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες και εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα μόλις 2.396 ευρώ δηλώνει η σύζυγός του. Έχουν αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά μόνο ένας έχει καταθέσεις που φτάνουν στις 66.259 ευρώ.  Η σύζυγός του έχει ένα διαμέρισμα στην Άρτα και ο ίδιος οικόπεδα στην Άρτα. Τέλος έχουν στην κατοχή τους δύο αυτοκίνητα.

Αναλυτικά εδώ

 

 

                                                                               

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ