Πως τράκαρε στην Εγνατία με αγελάδα..

egnatia troxaio agelada

Την περιπέτεια που είχε στην Εγνατία Οδό όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στο δρόμο της μία αγελάδα αφηγήθηκε στο Mega η οδηγός του οχήματος.

Το τροχαίο έγινε το προηγούμενο Σάββατο και ο ιδιοκτήτης του ζώου συνελήφθη.

“Είδα ένα μαύρο πράγμα, ξαφνικά στη μέση του δρόμου… Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία… εύχομαι να μην το ζήσει κανένας. Έτρεμα ολόκληρη… ήμουν πολύ τρομαγμένη εκείνη τη στιγμή… ήμουν σε άλλο κόσμο”, τονίζει μιλώντας σοκαρισμένη στο MEGA η Αγγελική Σταμάτη.

Ισχυρίζεται ότι πήγαινε με 85χλμ. την ώρα, όταν σε ένα σκοτεινό σημείο στο ύψος της Παραμυθιάς, είδε ξαφνικά μπροστά της το μεγαλόσωμο ζώο.

“Ξαφνικά βλέπω στην άκρη του δρόμου μια αγελάδα ξαπλωμένη, η μισή στην άκρη και η μισή στη μέση και βλέπω ξαφνικά μπροστά μου τη δεύτερη, μέσα στη μέση του δρόμου, όρθια. Σταμάτησε η καρδιά μου εκείνη την στιγμή, τελευταία στιγμή που την είδα, στρίβω το τιμόνι αριστερά αλλά δυστυχώς, δεν την απέφυγα. Χτυπάει πάνω στο αυτοκίνητο μπροστά και στο πλάι”.

“Με λίγη δυσκολία μεταφέρθηκα λίγο πιο πάνω γιατί ήταν φωτιζόμενο το σημείο για να μην προκαλέσω κι εγώ άλλο τροχαίο. Εκεί έβαλα τις φωνές γιατί τρόμαξα. Δύο αυτοκίνητα που πέρασαν απλά κορνάριζαν. Λογικά θα νόμιζαν ότι η αγελάδα ήταν απλά ξαπλωμένη και όχι… γιατί μετά μου είπαν ότι ψόφησε”, προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ