Πως θα προχωρήσει ο Όμιλος Γιαννακόπουλου την μεγάλη επένδυση της Λούτσας

enimerodi klimati

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των επικεφαλής και εκπροσώπων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας, από τον Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας “Black Delta Entertainment Services SA” Χαράλαμπο Μπαρούτα που έχει εκμισθώσει το ακίνητο στην θέση «Κλιμάτι» στην Λούτσα, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά.

Σε μια εποικοδομητική συζήτηση ο εκπρόσωπος της εταιρίας ανέφερε  ότι έχει γίνει η πλήρης αποτύπωση του χώρου και σύντομα θα ολοκληρωθεί η μελέτη σκοπιμότητας. Σκιαγραφώντας τα κυριότερα χαρακτηριστικά μιας από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Βορειοδυτική Ελλάδα, τόνισε ότι στόχος της επένδυσης είναι να αναδειχθεί το φυσικό κάλος της περιοχής, με σεβασμό στο περιβάλλον και να δημιουργηθεί ένα ευρύτερο πλαίσιο κυκλικής οικονομίας που θα αναβαθμίσει τις επιχειρήσεις της περιοχής συνολικά, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Από την πλευρά του ο Δήμος Πάργας δεσμεύτηκε να συνδράμει στην προσπάθεια της εταιρίας με απώτερο σκοπό την δημιουργία μιας επιχείρησης που θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν και θα ενισχύσει σημαντικά την εργασία.

Ο Δήμος Πάργας είχε προχωρήσει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό για την παραχώρηση της έκτασης και η εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο Γιαννακόπουλου ήταν η ανάδοχος. Έτσι με ετήσιο τίμημα 330 χιλιάδων ευρώ θα αξιοποιήσει τον χώρο για τα επόμενα 40 χρόνια. Το ακίνητο έχει έκταση 40.172,24 τ.μ. στη θέση «Κλιμάτι» Λούτσας (πρώην κατασκηνώσεις ΤΥΠΕΤ).

Η επένδυση που σχεδιάζεται θα πλησιάζει στα 20 εκατομμύρια ευρώ και στη βάση της θα αποτελεί μία υπερσύγχρονη τουριστική εγκατάσταση σε μία περιοχή ιδιαίτερου κάλους που συνδυάζει το βουνό και την θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ