Πολλά κρούσματα, κοινή γραμμή για τον εμβολιασμό

ds ioannina

Η εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή αποτέλεσε το βασικό θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ κατά την ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αριθμός κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα ξεπερνά τα 350.

Στα νοσοκομεία νοσηλεύονται οκτώ ασθενείς, αριθμός που αποτυπώνει μία μικρή αύξηση.

«Υπάρχει μία χαλάρωση από όλους μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να τιθασεύσουμε την κατάσταση ώστε να έχουμε ένα πιο ήρεμο φθινόπωρο» τόνισε ο Δήμαρχος.

Για μία ακόμη φορά απηύθυνε έκκληση για τον εμβολιασμό όλων ώστε να αποφευχθούν σοβαρότερα προβλήματα το επόμενο διάστημα.

Την ανάγκη αύξησης του εμβολιασμού αναγνώρισαν όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου επισημαίνοντας την ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης της κοινής γνώμης και της πειθούς.

Στη συνεδρίαση τοποθετήθηκαν αναλυτικά ο Θωμάς Μπέγκας, η Τατιάνα Καλογιάννης, ο Βλάσσης Παπαχρήστος (απουσίαζε ο Λάζαρος Νάτσης) και ο Χρήστος Πατσούρας. Απουσίαζε από την συνεδρίαση η Όλυ Τσουμάνη της Λαικής Συσπείρωσης. Επίσης ξεκάθαρη θέση υπέρ του εμβολιασμού πήραν ο Νίκος Γκόντας και ο Άρης Μπαρτζώκας.

«Χαίρομαι που υπάρχει ομοψυχία του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάγκη του εμβολιασμού καθώς ο εμβολιασμός είναι η μοναδική διέξοδος από αυτό που ζούμε τόσους μήνες. Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην ενημέρωση όπως έκανε σήμερα το Δημοτικό μας Συμβούλιο» ανέφερε ο Δήμαρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ