Πολιτική πλάτη στον δήμαρχο..

Σε μία κίνηση με πολλές προεκτάσεις προχώρησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης καθώς κοινή συνέντευξη τύπου με τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα, έσπευσε να κάνει δηλώσεις για την αναγκαιότητα κατασκευής του δακτυλίου και του κινδύνου απώλειας των κονδυλίων…

Ουσιαστικά ο Περιφερειάρχης για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο σπεύδει να βάλει πολιτική πλάτη στον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή (για το καλό της πόλης πάντα).

Η πρώτη ήταν όταν με ενέργειες της Περιφέρειας διασφαλίστηκαν τα επιπλέον χρήματα για την κατασκευή και του δακτυλίου και της Νιάρχου.

Και η δεύτερη είναι σήμερα, με την κοινή συνέντευξη και τις δηλώσεις που βασικό αποδέκτη είχαν τον Υπουργό Περιβάλλοντος.

Με τον τρόπο αυτό, πέραν των άλλων ο Περιφερειάρχης ανταποδίδει στην κάτω πλατεία η οποία χαρακτήριζε “αγά” τον ίδιο και “φαραωνικό” το έργο της Νιάρχου, το οποίο άλλωστε δεν είχε κατατάξει στα πρώτης προτεραιότητας.

Φυσικά, η κοινή παρουσία και η απλόχερη στήριξη προς τον Θωμά Μπέγκα, λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές μπορεί να τύχει κι άλλων ερμηνειών, αλλά γι’ αυτές υπάρχει χρόνος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ