Πόλεμος στην Πρέβεζα για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

xorio preveza

xorio preveza

Πόλεμος μεταξύ επαγγελματιών της πόλης και του Δήμου Πρέβεζας έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό». Εδώ και αρκετές ημέρες δεκάδες επαγγελματίες της περιοχής είχαν απευθυνθεί στο Δήμο ζητώντας την μεταφορά του Χριστουγεννιάτικου χωριού, από την παραλιακή όπου γίνεται, στην αγορά του ιστορικού κέντρου.

Μετά την υποβολή του αιτήματος ακολούθησε μία μαραθώνια συζήτηση στο δήμο της Πρέβεζας, όπου ακούστηκαν πολλά και εν μέρει αποκαλυπτικά…

Στο τέλος το αίτημα των επαγγελματικών απορρίφθηκε.

Οι ίδιοι επανέρχονται με μία σκληρή ανακοίνωση, με την οποία μεταφέρουν αυτούσια αποσπάσματα από την συζήτηση και τις τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων.

Εκφράζουν δε την οργή τους για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το αίτημα τους σημειώνοντας χαρακτηριστικά «αν αντιμετωπίζετε έτσι το αίτημα 52 Δημοτών…….και δη επαγγελματιών…….φανταστείτε πως αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή το αίτημα ενός μεμονωμένου Δημότη…….».

Σημειώνεται ότι το Χριστουγεννιάτικο Χωριό διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας ο οποίος καλύπτει και το κόστος. Αρκετοί πάντως είναι αυτοί που υπογραμμίζουν την ανάγκη αναβάθμισης της συγκεκριμένης διοργάνωσης, η οποία υπολείπεται κατά πολύ παρόμοιων που γίνονται σε άλλες περιοχές ακόμη και της Ηπείρου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ