Ποιος θα πάρει τις δάφνες για το Μαυρομάτι…

giogiakas gerapetritis

Με ποιού παρέμβαση τελικά ανοίγει το Τελωνείο Μαυροματίου; Ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι από την στιγμή που θα διέρρεε η επαναλειτουργία θα γινόταν αγώνας δρόμου πολιτικών παραγόντων προκειμένου να δρέψουν τις δάφνες!

Το μεσημέρι από την Περιφέρεια Ηπείρου διέρρευσε η είδηση επαναλειτουργίας του Τελωνείου κατόπιν επικοινωνίας που είχε ο Περιφερειάρχης με τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου.

Και την ίδια πάνω κάτω ώρα, «έσκασε» η ανάρτηση του γαλάζιου βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα για την μεσημεριανή συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη «κατά την οποία επιτέλους δόθηκε σαφής δέσμευση για την επαναλειτουργία του Τελωνείου Μαυροματίου από το πρωί της Δευτέρας, 8 π.μ. με 4 μ.μ., και για τη διέλευση φορτηγών. Μαζί με τον Δήμαρχο Φιλιατών Σπύρο Παππά που ήταν στη συνάντηση ευχαριστούμε τους Υπουργούς κ.κ. Γεραπετρίτη, Χαρδαλιά και Οικονόμου καθώς και τον κ. Αρκουμανέα του ΕΟΔΥ οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε ένα πολύμηνο αίτημα της περιοχής μας».

Και είναι σίγουρο πως ο αγώνας δρόμου θα έχει συνέχεια… Τώρα ποιος έχει την ευθύνη για το πολύμηνο κλείσιμο δεν θα το μάθουμε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ