ΠΟΕΔΗΝ: Πως έγιναν δεκάδες κατ’ εξαίρεση εμβολιασμοί;

geniko emvolio

Διάτρητη αλλά και κατάπτυστη χαρακτηρίζει με δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ την υπόθεση με τους κατ’ εξαίρεση εμβολιασμούς στα Γιάννινα.

Σε δήλωσή του σημειώνει ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και αναφέρει ότι στα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων εμβολιάστηκαν περί των πενήντα ατόμων ενώ από τις ακυρώσεις των ραντεβού διαπιστώνεται ότι είχαν κλειστεί πάρα πολλά ραντεβού από άτομα της ίδιας επιχείρησης.

Αναλυτικά αναφέρει: «Μετά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που εμβολιάστηκαν κατ εξαίρεση με ευθύνη των νοσοκομείων, έχουμε τώρα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα με τον κατ εξαίρεση εμβολιασμό εργαζόμενων σε επιχείρηση με κανονικό ραντεβού χωρίς να βρίσκονται στην ηλικιακή ομάδα που δικαιούται εμβολιασμούς.

Στα δύο  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ εμβολιάσθηκαν   περί των  πενήντα  ατόμων  που δήλωναν εργαζόμενοι σε συγκεκριμένη πτηνοτροφική μονάδα της περιοχής με κανονικά ραντεβού από το ηλεκτρονικό σύστημα. Ευτυχώς  έγιναν αντιληπτοί από τους συναδέλφους των εμβολιαστικών κέντρων επειδή ήταν εμφανώς σε μικρότερες ηλικίες.

Οι διοικήσεις των νοσοκομείων σταμάτησαν τους εμβολιασμούς των εν λόγω ατόμων  και έστειλαν την υπόθεση στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Από τις ακυρώσεις των ραντεβού διαπιστώνει κανείς ότι είχαν κλείσει ραντεβού πάρα πολλά άτομα από την εν λόγω επιχείρηση.

Είναι πολύ σοβαρή η υπόθεση.

Τα Νοσοκομεία έπραξαν  πάρα πολύ σωστά.

Θα πρέπει όμως να διερευνηθεί πως έκλεισαν ραντεβού τα εν λόγω άτομα για εμβόλιο εκτός σειράς; Μάλιστα  κάποιοι  έλεγαν ότι έκλεισαν ραντεβού μέσω της επιχείρησης;

Ποιοί μεσολάβησαν για τον εμβολιασμό  των εργαζόμενων  της εν λόγω επιχείρησης εκτός σειράς;

Δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά.

Πόσοι άλλοι κλείνουν ραντεβού εκτός σειράς την ώρα που δεν εμβολιάστηκαν ακόμη οι ευπαθείς ομάδες;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ