«Πνοές ανέμων» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

anemoi pnoes

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Περιβάλλον και Πολιτισμός 2017: «Πνοές ανέμων» διοργανώνει δράσεις για μικρούς και μεγάλους, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Αναλυτικά:

⦁ Την Πέμπτη 19 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου (ώρα 11:00) για σχολικές ομάδες και γενικό κοινό αντίστοιχα, o καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στον Τομέα Αστρογεωφυσικής, Εργαστήριο Μετεωρολογίας, κ. Αριστείδης Μπαρτζώκας θα μιλήσει στο Μουσείο με θέμα: Πως γεννιούνται οι άνεμοι; Πώς λέγονται; Ποιοι άνεμοι «ταράζουν» τα νερά της λίμνης Παμβώτιδας;

⦁ Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου (ώρα 12:00) διοργανώνεται εργαστήρι κατασκευής ανεμόμυλων για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Οι μικροί φίλοι θα ακούσουν αφηγήσεις και μύθους για τους ανέμους και στη συνέχεια θα δημιουργήσουν τους δικούς τους ανεμόμυλους.

Η είσοδος στις δράσεις είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο εργαστήριο λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Αργυροτεχνίας στο τηλ.: 2651064065 (καθημερινά 10:00 – 18:00, εκτός Τρίτης).

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ