Πληρότητες στο απόλυτο.. «Βουλιάζει» ο Νομός Ιωαννίνων

tsepelovo

Οι γιορτές δεν συνοδεύονται από χιόνια… Αυτό όμως δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για την μεγάλη έξοδο. Μία έξοδος που είναι ανάλογη εκείνων προ πανδημίας καθώς φέτος δεν συνοδεύεται από κανένα περιοριστικό μέτρο.

Με πληρότητες που αγγίζουν το 100% υποδέχονται τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όλοι οι προορισμοί στην Ήπειρο.

Στην Κόνιτσα, το Ζαγόρι, το Μέτσοβο, τα Τζουμέρκα, την πόλη των Ιωαννίνων, καταφθάνουν επισκέπτες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και από πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Ο προορισμός είναι εύκολα προσβάσιμος καθώς βρίσκεται στο σταυροδρόμι των δύο μεγαλύτερων οδικών αξόνων της χώρας και παρέχει πολλές δυνατότητες για τους επισκέπτες.

Ξενοδοχεία και ξενώνες «ντύθηκαν στα γιορτινά» για τους φιλοξενούμενους και όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Στάθης Σιούτης οι τιμές καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Κρατήσεις της τελευταίας στιγμής είναι μάλλον απίθανες καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ελπίζουν σε κάποια ακύρωση.

Γεμάτα και τα καταλύματα σε όλους τους ορεινούς προορισμούς του Νομού Ιωαννίνων. Μάλιστα εδώ και μέρες η πληρότητα έφτανε στο απόλυτο για το Ζαγόρι και το Μέτσοβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ