Πλημμύρισαν Harley Davidson Ηγουμενίτσα και Δρέπανο

harley

Harley Davidson πλημμύρισε η Ηγουμενίτσα. Ένα μοναδικό θέαμα καθώς οι εντυπωσιακές μηχανές φτάνουν από κάθε γωνιά του κόσμου μετέχοντας  στην πανευρωπαϊκή συνάντηση Super Rally 2023, που διοργανώνει το ελληνικό club.

Οι αφίξεις γίνονται σταδιακά μέχρι την Παρασκευή. Συνολικά αναμένονται στην περιοχή πάνω από πέντε χιλιάδες μηχανές και οκτώ χιλιάδες επισκέπτες.

Η διοργάνωση φιλοξενείται στην παραλία του Δρεπάνου όπου κατασκηνώνουν επισκέπτες ενώ απόλυτη είναι η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Ηγουμενίτσας.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • harley1

Επί ποδός οι υπηρεσίες του Δήμου, της Περιφερειακής ενότητας, της τροχαίας, του λιμενικού αλλά και οι μονάδες υγείας του νομού για να μεριμνήσουν για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Παρόντες και δεκάδες εθελοντές που στελεχώνουν τα κέντρα υποδοχής. Είναι η δεύτερη φορά που η Ηγουμενίτσα φιλοξενεί αυτή τη διοργάνωση, η πρώτη ήταν το 2001, ενώ το 2010 φιλοξενήθηκε στην Πάτρα.

Η Harley είναι τρόπος ζωής, δηλώνουν οι λάτρεις της διάσημης μοτοσυκλέτας. Για αυτό και για το τετραήμερο που θα παραμείνουν στην περιοχή έχουν προγραμματιστεί events, συναυλίες αλλά και επισκέψεις σε αξιοθέατα σε ολόκληρη την Ήπειρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ