Ματαίωσαν τον πλειστηριασμό κατοικίας, άκαρπος για την Spider

diki giakoumaki

diki giakoumaki

Οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί έφεραν από το μεσημέρι στα δικαστήρια των Ιωαννίνων, δεκάδες κατοίκους της περιοχής, ανάμεσα σε αυτούς πολλά μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, καθώς αστα ακίνητα που θα έβγαιναν στο σφυρί ήταν και το διαμέρισμα ενός μέλους του.

Οι συγκεντρωμένοι, μεταξύ τους και εκπρόσωποι του ΕΠΑΜ, κατάφεραν κι έβαλαν μπλόκο στον πλειστηριασμό τόσο του συγκεκριμένου διαμερίσματος- πρώτης κατοικίας, όσο και σε άλλους προγραμματισμένους.

Επέτρεψαν μόνο να γίνει ο πλειστηριασμός της Spider, καθώς ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν κι αρκετοί πρώην εργαζόμενοι της βιομηχανίας, οι οποίοι επί αρκετοί μήνες αναμένουν τα δεδουλευμένα.

Το τίμημα για τις εγκαταστάσεις καθώς και για μία πολυκατοικία στην πόλη των Ιωαννίνων, έπεσε στα οκτώ εκατομμύρια περίπου, ωστόσο ο πλειστηριασμός απέβη άκαρπος, καθώς δεν υπήρξε κανένας ενδιαφερόμενος.

Εργαζόμενοι, σωματεία και συνδικάτα πάντως δηλώνουν αποφασισμένοι κάθε Τετάρτη να δίνουν ραντεβού στο Δικαστικό Μέγαρο με στόχο να ματαιώνουν τους πλειστηριασμούς, ειδικά όταν πρόκειται για κατοικίες εργαζομένων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ