Πίτα με άρωμα ευρωεκλογών από τη Νέα Δημοκρατία

node pita

Στην κατάμεστη αίθουσα του Cezaria έγινε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη και ο Γραμματέας Οργανωτικού και διευθυντής του Γραφείου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κονταδάκης. Παρέστησαν οι βουλευτές του Νομού, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κώστας Τασούλας και η υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφάλα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με τα Ιωάννινα. Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες θα είναι  υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο.

Πέρα από τις ευχές στην διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αποτίμηση του κυβερνητικού έργου και δόθηκε το έναυσμα ουσιαστικά για τις ευρωεκλογές όπου η Νέα Δημοκρατία θέλει να διατηρήσει την μεγάλη της διαφορά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης η ΔΕΕΠ ΝΔ Ιωαννίνων δια της προέδρου της Λένας Σταμάτη, τίμησε απονέμοντας πλακέτες, τους διατελέσαντες προέδρους της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ