Πίτα και βραβεύσεις στον Μελισσοκομικό Σύλλογο

melisokomoi vraveusis

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ιωαννίνων «Αρισταίος» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος τίμησε έναν βετεράνο της μελισσοκομικής, τον Αναστάσιο Ποντίκη, και έναν νέο, τον Δημήτρη Τζίμα, που αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, επενδύει στην μελισσοκομία. Ο δεύτερος βραβεύτηκε ως νέος μελισσοκόμος της χρονιάς.

Ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Νικόλαος Κωνής, στον χαιρετισμό του σημείωσε ότι η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη με μεγάλα ζητήματα για τους καταναλωτές και τους μελισσοκόμους να είναι ανοιχτά.

«Το μεγάλο στοίχημα σήμερα είναι να δοθούν σε όλους τους μελισσοκόμους  τα γνωστικά εφόδια και τα χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου να επιβιώσουν. Να είστε βέβαιοι ότι ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ιωαννίνων  θα είναι πάντα εδώ για όλους εσάς, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει ουσιαστικά και να διεκδικεί το καλύτερο μέλλον για όλους μας» υπογράμμισε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο βουλευτής Σταύρος Καλογιάννης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκόμων Αναστάσιος Ποντίκης, ενώ χαιρετισμούς απέστειλαν ο Υφυπουργός Γιώργος Αμυράς και η βουλευτής Μαρία Κεφάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ