Πίτα και βραβεύσεις από το Ναυτικό Όμιλο

geniki kopilasia

Την πατροπαράδοτη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ανήμερα των Φώτων στις 6 μ.μ. στο Πάρκο Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Κατά  διάρκεια της εκδήλωσης, που αποτελεί θεσμό, θα βραβευτούν οι αθλητές που διακρίθηκαν το 2022 σε όλες τις κατηγορίες και οι προπονητές τους που μέσα από συλλογική προσπάθεια και σκληρή προπόνηση κατάφεραν να φτάσουν το σωματείο και πάλι στην πρώτη θέση.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με υπέροχα δώρα μεγάλης αξίας. Συγκεκριμένα, θα κληρωθεί ένα χαλί vintage αξίας 1500 ευρώ από το κατάστημα «Χαλί» στη Γλυφάδα, ένα γούνινο γιλέκο, δύο γούνινοι μπερέδες από το κατάστημα «VD FURS»  στη Γλυφάδα, ένα πουκάμισο TWIN SET και ένα φόρεμα MISSONI από το κατάστημα «KIKI» στη Γλυφάδα, καθώς και άλλα δώρα μικρότερης αξίας. Λαχνούς μπορείτε να προμηθευτείτε και από το Γραφείο του Ομίλου μέχρι την Πέμπτη 5-1-2023 από τις 14:00 έως τις 18:00, καθώς και την ημέρα της εκδήλωσης πριν πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των λαχνών θα διατεθούν για την αγορά αγωνιστικού υλικού και συγκεκριμένα για την αγορά κουπιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ