Πίτα και απολογισμός έργου από τα «Γιάννενα Τώρα»

giannena tora pita

Η Γραμματεία της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα Τώρα» πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας παρουσία μελών και φίλων.

Ο επικεφαλής της Παράταξης Άρης Μπαρτζώκας στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο έργο των μελών της Παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου υπογραμμίζοντας και επαινώντας την συνέπεια και την εργατικότητά τους.

«Η τελευταία χρονιά της θητείας της Δημοτικής Αρχής, τώρα που τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας για το σύνολο των έργων είναι πλέον ορατά, είναι μια δύσκολη χρονιά λόγω της ασθένειας του Δημάρχου μας προς τον οποίον ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του» είπε ο Άρης Μπαρτζώκας, υπογραμμίζοντας ότι κανένα κενό εξουσίας δεν υφίσταται αφού όλοι οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντά τους και να υλοποιούν το έργο τους με υπευθυνότητα όπως έκαναν και τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Χαιρετισμό με ευχές προς όλους τους παρευρισκόμενους απηύθυναν επίσης ο Δημήτρης Πάνου, Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, και η Εύη Μπετούνη Συντονίστρια της Γραμματείας της Παράταξης. Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί της πίτας ήταν η Ανθούλα Παγώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ