Πήρε τα συγχαρητήρια η Ασφάλεια Ιωαννίνων

speira1

Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Αξιωματικών πήρε ο Διευθυντής και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων μετά την εξάρθρωση της σπείρας που είχε ρημάξει την πόλη.

«Η επίπονη και μεθοδική προσπάθεια του προσωπικού της Υ.Α Ιωαννίνων, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, απέδωσε καρπούς προσδίδοντας μια ανάσα ανακούφισης τόσο στους συναδέλφους που κοπίασαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όσο και στο κοινωνικό σύνολο δια της εμπέδωσης του αισθήματος Ασφάλειας και Τάξης.

   Αξίζουν λοιπόν θερμά συγχαρητήρια, τόσο ο Διευθυντής όσο και το λοιπό προσωπικό της Υ.Α Ιωαννίνων, καθώς είναι “τοις πάσι” γνωστό, ότι τέτοιες υποθέσεις εξιχνιάζονται μόνο από ικανά, εξειδικευμένα και άρτια εκπαιδευμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και κάτω από ένα υπερωριακό καθεστώς εργασίας που δεν γνωρίζει Σαββατοκύριακα, Αργίες, Άδειες και άλλες οικογενειακές υποχρεώσεις.

   Το ελάχιστο λοιπόν που μπορεί να πει κανείς σε αυτούς τους εργαζομένους, είναι ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ, για την μεγάλη αυτή επιτυχία τους, η οποία ας μη λησμονούμε, περνά μέσα από πληθώρα εμποδίων, τόσο έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού, όσο και ενός συνεχούς μεταβαλλόμενου ποινικοδικονομικού καθεστώτος» σημειώνει η Ένωση Αξιωματικών.

Θυμίζει δε ότι οι Υπηρεσίες του Νομού Ιωαννίνων είναι αυτές που ελέγχουν και επιτηρούν τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάτι που κάνει απαραίτητη την ενίσχυση της περιοχής.

Την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας συγχαίρει και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων.

«Πρόκειται για ένα καίριο  χτύπημα κατά της εγκληματικότητας, προϊόν ενδελεχούς έρευνας και αξιοποιήσης πληροφοριών , με συμμετοχή   ενός μεγάλου αριθμού συναδέλφων  οι οποίοι με μεθοδικότητα, εργάστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα αρκετές ώρες καθημερινά, με αποτέλεσμα την σύλληψη και παραπομπή των δραστών  ενώπιον της δικαιοσύνης. Τέτοιες επιτυχίες, ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών ενώ ταυτόχρονα κάνουν περήφανους όλους εμάς που υπηρετούμε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

   Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων πέραν των συγχαρητηρίων δηλώνουμε ότι  θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να στηρίζουμε το έργο των συναδέλφων, οι οποίοι δεν σταματούν να προσπαθούν για το καλύτερο, συνδράμοντας και δίνοντας λύσεις εκεί όπου χρειάζεται» αναφέρει.

Διαβάστε ακόμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ