Πειραματική αγροτική αγορά στην Πρέβεζα

AGROTIKH_AGORAΑποφασισμένοι να κάνουν το όνειρό τους πράξη είναι οι Νέοι Αγρότες του Νομού Πρέβεζας. Η Ένωσή τους, μία από τις πιο δραστήριες στην Ήπειρο, θα λειτουργήσει το ερχόμενο Σάββατο την πρώτη πειραματική αγροτική αγορά στην περιοχή.

Η Ένωση Νέων Αγροτών εδώ και δύο χρόνια περίπου ρώτησε τους δημότες της Πρέβεζας εάν συμφωνούν να γίνει αγορά αγροτών (λαϊκή αγορά που να συμμετάσχουν μόνο αγρότες παραγωγοί ) και η απάντησή τους ήταν θετική όπως προκύπτει και από τις υπογραφές τους που υπερβαίνουν τις 1200 σε ειδικό φυλλάδιο που έχει η Ε.Ν.Α.

Η Ένωση μάλιστα σε μία μακροσκελή ανακοίνωσή της αναφέρεται στην προσπάθεια αυτή η οποία δεν βρήκε στήριξη σε καμία από τις τοπικές αρχές.

Με δεδομένο αυτό, όπως και το γεγονός ότι οι παραγωγοί της Πρέβεζας βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα ελπίζοντας στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

«Ξεκινάμε σε ιδιωτικό χώρο και είμαστε βέβαιοι ότι ο συμπολίτης μας και καταναλωτής της Πρέβεζας θα αγκαλιάσει με τη στήριξή του τη Νέα Αγροτική Αγορά με στόχο τη οικονομία των αγορών του αλλά και την προμήθεια αγνών , φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες τιμές κάνοντας πράξη το ¨από το χωράφι στο ράφι», αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ