Πήγε Μολυβδοσκέπαστο ο Αβραμόπουλος!

ABRAMOΣτο ακριτικό Μολυβδοσκέπαστο βρέθηκε ο Υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος συνεχίζει τις ολιγοήμερες διακοπές του στα Γιάννινα. Από κει και με θέα την κοιλάδα του Αώου έκανε δηλώσεις αποφεύγοντας τα ζητήματα του Νομού Ιωαννίνων και περιοριζόμενος σε αυτά της γενικής πολιτικής σκηνής.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι οι εκλογές είναι αναγκαίο κακό και για τον ίδιο προέχει η εθνική συνεννόηση.

Η επίσκεψη του Υπουργού στα Γιάννινα, από τον καθαρά ιδιωτικό χαρακτήρα που είχε πήρε ημιεπίσημη διάσταση, ο ίδιος όμως απέφυγε συστηματικά να κάνει οποιαδήποτε επαφή με τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Η στάση του αυτή μπορεί να έχει δυσαρεστήσει κάποιους καθώς στάθηκε αφορμή και για πολλά σενάρια περί υποψηφιοτήτων που προωθεί στο Νομό ο κ. Αβραμόπουλος. Γεγονός πάντως είναι ότι ο υπουργός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Στέλιο Λεύκοβιτς ο οποίος φέρεται ως πιθανός υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Στο Μολυβδοσκέπαστο τον συνόδευσαν ο πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόντας και ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Μήτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ