“Πήγαινε- έλα” γιατρών σε Λευκάδα και Πρέβεζα

nosokomeio_prevezas

Εν μέσω Αυγούστου και αυξημένης τουριστικής κίνησης τα κενά στο χώρο της υγείας εξακολουθούν να καλύπτονται με μετακινήσεις από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Μετακινήσεις απο νοσοκομείο που ήδη έχουν προβλήματα στελέχωσης σε άλλα που αντιμετωπίζουν παρόμοια ή και μεγαλύτερα όπως συμβαίνει μεταξύ Λευκάδας και Πρέβεζας.

Πριν από ενάμισι μήνας μετακινήθηκε παθολόγος από την Λευκάδα προκειμένου να παραμείνει ανοιχτή η Παθολογική της Πρέβεζας.

Και τώρα με νέο “εντέλλεσθε” ο ίδιος γιατρός καλείται αυτή την φορά να κάνει πέντε εφημερίες στην διάρκεια του Αυγούστου στην Πρέβεζα.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων με την τακτική τους αυτή αποδυναμώνουν το νοσοκομείο Λευκάδας, γεγονός που θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην παροχή υπηρεσιών υγείας στο λαό και στους επισκέπτες της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα κοροϊδεύουν το λαό της Πρέβεζας ότι δήθεν δίνουν λύση στα προβλήματα των ελλείψεων προσωπικού στο νοσοκομείο τους .

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ζητά να ανακληθεί η απόφαση της μετακίνησης του γιατρού, να σταματήσουν οι μετακινήσεις από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις προσωπικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ