Παίζουν τελικό βόλεϊ στην Πρέβεζα

BOLEI_GΗ πόλη της Πρέβεζας θα φιλοξενήσει το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 τον μεγάλο τελικό κυπέλλου του βόλεϊ των γυναικών.

Μετά από αίτημα της Π.Ε. Πρέβεζας, του Δήμου Πρέβεζας, της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας, της ΕΣΠΔΕ και του Προέδρου κ. Αποστόλη Βέτσα, και της εταιρίας μάρκετινγκ IFRAME ο φετινός τελικός θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Πρέβεζας που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια απελευθέρωσης (1912-2012).

Η πόλη της Πρέβεζας κέρδισε στο νήμα τον Βόλο, την Σαντορίνη και το Ρέθυμνο και θα φιλοξενήσει την μεγάλη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ.

Ο φετινός τελικός είναι η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει φέτος στην Δυτική Ελλάδα αφού είχε προηγηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Λευκάδα το φετινό All Star Day Volley των γυναικών.

Θυμίζουμε πως ακόμα δεν ξέρουμε το ζευγάρι του τελικού, καθώς δεν έχουν διεξαχθεί οι ημιτελικοί. Σε αυτούς στις 22 Μαρτίου στις 19:00 το Ανατόλια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Θεσσαλονίκη, ενώ μια μέρα πιο μετά (23/3), ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι θα φιλοξενήσει επίσης στις 19:00 την ΑΕΚ.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ κ. Αποστόλης Βέτσας φανερά ικανοποιημένος μετά από την ανάθεση του φετινού τελικού του κυπέλλου στην πόλη της Πρέβεζας σε αποκλειστικές του δηλώσεις του στο PrevezaSports.gr τόνισε: Είναι πολύ σημαντικό που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα άλλη μια μεγάλη διοργάνωση, μετά το Αll Star Day Volley των γυναικών, έρχεται σε συνέχεια της πετυχημένης διοργάνωσης που έγινε στη Λευκάδα, στην πόλη της Πρέβεζας. Οι συντονισμένες ενέργειες των φορέων του βόλεϊ στην περιοχή στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία δεδομένου ότι και οι 2 αυτές εκδηλώσεις εντάσσονται στα πλαίσια των αναπτυξιακών σχεδιασμών της περιφέρειας και της περαιτέρω προβολής του αθλήματος. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι το αγωνιστικό επιστέγασμα σειράς προωθητικών ενεργειών του βόλεϊ τόσο στην σάλα, όσο και του Beach Volley στη ευρύτερη περιοχή.

Φιλοδοξία των ανθρώπων της ΕΣΠΕΔΕ και της ομάδος της Πρέβεζας είναι τέτοιες εκδηλώσεις να συνεισφέρουν όχι μόνο σε αγωνιστικό, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο στην ευρύτερη περιοχή. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη και τα μέλη του Δ.Σ. για την επιλογή της ανάθεσης του τελικού του κυπέλλου στην Πρέβεζα, και ευελπιστούμε και την δικαίωση της επιλογής των, όπως ακριβώς και η αντίστοιχη του All Star Day στην Λευκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ