Πεζογέφυρα, ιππασία και γκολφ!

Τις προτάσεις της παράταξής του για το Προεδρικό Διάταγμα Λίμνης κατέθεσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος, ο οποίος βρήκε μία ακόμη ευκαιρία για να στραφεί εναντίον του Αλέκο Καχριμάνη και να του καταλογίσει ευθύνες για όλα τα δεινά της Παμβώτιδας!

Το σήριαλ αυτό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα το παρακολουθήσουμε πολλές φορές μέχρι τις εκλογές!

Η παράταξη του Σπύρου Ριζόπουλου, κατά τα λοιπά, θεωρεί ότι το Προεδρικό Διάταγμα είναι αναχρονιστικό και υποστηρίζει ότι η λίμνη μας πρέπει να πάρει την μορφή που έχουν λίμνες σε άλλες ανεπτυγμένες περιοχές της Ευρώπης.

Πως μεταφράζεται αυτό;

Πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες, τουριστικές δράσεις, οικολογικές αναζητήσεις και παρατηρήσεις και ανάδειξη της πλούσιας βιοποικιλότητας.

Δυνατότητα δημιουργίας νέων προβλητών καθώς και οποιασδήποτε πλωτής πεζογέφυρας, για να εξυπηρετηθούν ποικίλες δράσεις, από ναυταθλητικές μέχρι πεζοπορίας και παρατήρησης της πλούσιας ορνιθοπανίδας.

Επίσης στις παραλίμνιες ζώνες, λειτουργία ιππικού ομίλου, δυνατότητα κατασκευής γηπέδου γκολφ με τα αντίστοιχα βοηθητικά κτίρια, για την ανάπτυξη και τουρισμού υψηλού επιπέδου, ανάλογα με το φυσικό κάλλος της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ