Περιπολικά χωρίς ελαστικά, Μέγαρο χωρίς ασανσέρ…

asti megaro io

asti megaro io

Δύο σοβαρά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν καθημερινά, αναδεικνύει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων, με αφορμή τις κατασχέσεις μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών το τελευταίο διάστημα.

Το πρώτο σχετίζεται με την κατάσταση των οχημάτων και των περιπολικών που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί, η οποία δεν είναι η καλύτερη… Η οικονομική κρίση και οι συνεχείς περικοπές, έχουν τις συνέπειές τους στον στόλο των οχημάτων, εκ των οποίων τα περισσότερα χρησιμοποιούνται 24 ώρες το 24ωρο.

Όπως αποκαλύπτει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, η τελευταία καταδίωξη η οποία κατέληξε στην κατάσχεση 335 κιλών χασίς, έχει με περιπολικό του οποίου τα ελαστικά θα έπρεπε να αλλαχτούν από πρόπερσι !!!!!

Ο Γολγοθάς όμως των Αστυνομικών δεν σταματά εκεί, καθώς μπροστά τους είχαν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη εμπόδιο…

Τα χαλασμένα εδώ και τρείς μήνες ασανσέρ του Αστυνομικού Μεγάρου με αποτέλεσμα την ποσότητα ναρκωτικών, όπως και όλες όσες κατάσχονται να κουβαλήσουν οι ίδιοι στην πλάτη τους, με την βοήθεια συναδέλφων του Τ.Δ.Ν και του Α.Τ στον 5ο όροφο του Μεγάρου Ιωαννίνων.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ, έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος του ασανσέρ, το οποίο ταλαιπωρεί και πολίτες, όμως η λύση έχει κολλήσει στους διαγωνισμούς που κάνει το Αρχηγείο για όλη την Ελλάδα!!
{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ