Περιπολίες και στα Γιάννινα για μπαρ και ποτά…

Συνεχείς ελέγχους και περιπολίες ξεκινά η Αστυνομία και στα Γιάννινα καθώς τις τελευταίες δύο ημέρες δέχεται καταγγελίες για λειτουργία καταστημάτων που τις βραδινές ώρες προσφέρουν ποτά.

Αποτέλεσμα είναι να συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος στους εξωτερικούς χώρους την ώρα που ο κίνδυνος της πανδημίας είναι υπαρκτός.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει και θέτει σε εφαρμογή την αύξηση των περιπολιών, ειδικά τις βραδινές και νυχτερινές ώρες ώστε να αποφευχθούν εικόνες άλλων πόλεων.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε με αυστηρό τόνο για όσα διαδραματίζονται σε διάφορες περιοχές λέγοντας πως οι εικόνες  παραπέμπουν σε όσους περιφρονούν τις οδηγίες περί αποφυγής συγχρωτισμού.

Όπως είπε σε αυστηρό ύφος κάποιοι «δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης, αγνοούν τους ειδικούς, αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες.

Χαρακτήρισε επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων ιδιοκτητών που εκμεταλλεύονται το take away καθώς και προσβλητική απέναντι στην κοινωνία που τηρεί τα μέτρα και τους συναδέλφους τους στον χώρο εστίασης που πλήττονται αλλά αντιλαμβάνονται την ανάγκη παρά το κόστος και περιμένουν τη στρατηγική άρσης των μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ