Περιπατητικές ξεναγήσεις στην πόλη της Πρέβεζας

preveza

Μια πρωτότυπη δράση με δωρεάν ξεναγήσεις και τίτλο “Περπατάμε και γνωρίζουμε την πόλη” διοργανώνει το Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Τουρισμού Δήμου Πρέβεζας.

Με οδηγό τον ξεναγό Μιχάλη Σαρδελή οι επισκέπτες, αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν θα μπορούν μέσα από μια ευχάριστη βόλτα να μάθουν την ιστορία των σημαντικότερων μνημείων, κτιρίων και τοποθεσιών της πόλης.

Με αφετηρία το Δημαρχείο και ώρα 10 το πρωί , στάσεις του περιπάτου θα είναι η Εθνική Τράπεζα, τα Δικαστήρια, η Πλατεία Ανδρούτσου, το Κάστρο του Αγ. Ανδρέα, ο Ιερός Ναός της Παναγίας ,η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Θεοφάνειος Αίθουσα Τέχνης, ο Άγιος Χαράλαμπος, το Σαϊτάν Παζάρι, ο Ναός του Αγίου Αθανασίου, η προτομή του Κώστα Καρυωτάκη, το κτίριο του ΟΤΕ, τα Προξενεία, ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη, η Ιερά Μητρόπολη και το άγαλμα της Γοργόνας.

Οι πρώτες ξεναγήσεις θα γίνουν στις 20 και 27 Ιουλίου (στα ελληνικά) ενώ αντίστοιχα στις 21 και 29 Ιουλίου θα ακολουθήσουν οι ξεναγήσεις στα αγγλικά. Πληροφορίες /συμμετοχές στο τηλέφωνο (0030)2682360603 κάθε Δευτέρα 09:00-12.00 πμ) Στις ξεναγήσεις θα τηρούνται τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ