Περιμένουν ακόμη τα ποδήλατα….

PODHLATAΟι ευγενικές χορηγίες είναι πάντα καλοδεχούμενες… Και σε πάρα πολλές περιπτώσεις είναι αυτές που κρατούν ζωντανά σωματεία και συλλόγους ή βοηθούν καθοριστικά για την ανάπτυξη δράσεων και έργου.

Είναι τραγικό όμως να διαφημίζονται, να προβάλλονται και στο τέλος να καταλήγουν σε εμπαιγμό.

Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες που έγιναν στο Epiruspost.gr στις 16 Οκτωβρίου 2011, πριν από δεκατέσσερις μήνες δηλαδή, σε εκδήλωση του Ομίλου Φίλων Ποδηλάτων, ο ΠΑΣ Γιάννενα Μπάσκετ, έκανε δωρεά με κλήρωση πέντε ποδήλατα. Υπήρχαν μόνο δύο και τότε από τους υπεύθυνους της ομάδας ανακοινώθηκε… μεγαλοφώνως ότι τα υπόλοιπα έρχονται από την Αθήνα με χορηγία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η άφιξη καθυστερούσε. Οι απαντήσεις των υπευθύνων στην αρχή ήταν γενικόλογες υποσχέσεις… Στη συνέχεια απαξίωναν να απαντήσουν στα τηλέφωνα.

Δεκατέσσερις μήνες λοιπόν και κάποιοι περιμένουν ακόμη τα ποδήλατα… Αλλά στα Γιάννινα οι ίδιοι πρωταγωνιστές εξακολουθούν να διοργανώνουν εκδηλώσεις, να τις προβάλλουν, να βραβεύουν και να φιλοξενούν πολιτικούς παράγοντες για προσωπικές δημόσιες σχέσεις.

Είναι κρίμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ