Περιμένοντας το νερό…

Αρκετές ώρες μετά την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΙ για πλήρη αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης, πολλές περιοχές στην πόλη των Ιωαννίνων παραμένουν χωρίς νερό. Και οι διαμαρτυρίες πλέον είναι έντονες από τους πολίτες… Και οι διαμαρτυρίες έχουν δύο σκέλη.. Το πρώτο αφορά στην ουσία του προβλήματος, στο χρόνο δηλαδή αποκατάστασης της υδροδότησης και το δεύτερο στην ενημέρωση, καθώς πολλοί επικοινωνούν με την ΔΕΥΑΙ, χωρίς όμως να λαμβάνουν καμία απάντηση!

Η επιχείρηση από το μεσημέρι, έχει κάνει γνωστό ότι τα προβλήματα λύθηκαν και το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει υδροδοτηθεί το σύνολο της πόλης οφείλεται στην υπερκατανάλωση.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, απευθύνει έκκληση για περιορισμό της κατανάλωσης.

«Θερμή παράκληση. Να περιοριστεί η κατανάλωση νερού απ τους συμπολίτες που διαθέτουν για να μπορέσει να ισορροπήσει το δίκτυο», λέει ο Θωμάς Μπέγκας.

Νωρίτερα η ΔΕΥΑΙ, με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού, απαντώντας έτσι σε διάφορα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες.

«Επειδή η ανησυχία ορισμένων πολιτών για την ποιότητα του νερού στο δίκτυο ύδρευσης παραμένει, η ΔΕΥΑΙ ξεκαθαρίζει ξανά και με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι όλοι οι ποιοτικοί έλεγχοι που έχουν γίνει στο δίκτυό της δεν έχουν δείξει κανένα απολύτως πρόβλημα», σημειώνει η επιχείρηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ