Περιφέρεια: Απειλεί με έκπτωση για το αρδευτικό

ARDEYTIKO_ERGOΣε έγγραφη προειδοποίηση για την επίσπευση των Η/Μ εργασιών του έργου «εκσυγχρονισμός και ανακαίνιση αρδευτικών δικτύων Ζωνών Α΄ και Β΄ Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων», καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κινήσει τις διαδικασίες έκπτωσής της προέβη η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηπείρου προς την εταιρία ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε..

Στο έγγραφο επισημαίνονται καθυστερήσεις που έχουν διαπιστωθεί και ζητείται η άμεση έναρξη των διαδικασιών τοποθέτησης των αντλιών στο αντλιοστάσιο Λαψίστας.

Επίσης, μεταξύ άλλων, ζητείται η άμεση υποβολή προς έγκριση των Η/Μ προδιαγραφών και εγχειριδίων (για πίνακες μέσης τάσης, αεροφυλάκια, καλωδιώσεις, γερανογέφυρες κλπ).

«Τέλος επειδή μέχρι σήμερα δεν έχετε συμμορφωθεί στις κατ΄ επανάληψη γραπτές εντολές μας για τα ανωτέρω θέματα, σας προειδοποιούμε πως σε περίπτωση μη συμμόρφωσή σας και αυτή τη φορά θα προβούμε στην εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 1 του άρθρου 61 καθώς και του άρθρου 49 του Ν. 3669/08(Κ.Δ.Ε.)», καταλήγει το έγγραφο της Δ/νσης Τεχν. Υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ