Περιφερειάρχης.. Εργασίες καθαρισμού στο αγρόκτημα Κατσικά

katsika ergasies

Στο αγρόκτημα του Κατσικά και την αξιοποίησή του αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά ο Περιφερειάρχης, με αφορμή και την εγκατάσταση του Κλειστού της ξιφασκίας στην περιοχή.

Η Περιφέρεια δεν κάνει καμία παρέμβαση χωρίς μελέτη και χωρίς τις απαραίτητες  αδειοδοτήσεις στο Αγρόκτημα Κατσικά, ανέφερε ο Περιφερειάρχης,  προσθέτοντας ότι μετά τον αναγκαίο καθαρισμό από τα βάτα και την καύσιμη ύλη,  πρόκειται  να εκπονηθεί αρχιτεκτονική μελέτη του χώρου στον οποίο και σήμερα βρίσκονται κτιριακές εγκαταστάσεις.

Για το πρώην Κλειστό Ξιφασκίας, εξήγησε ότι σχεδιάζεται να τοποθετηθεί σε  οικόπεδο που είναι χαρακτηρισμένο για αθλητισμό- τουρισμό και  είναι σε μακρινή απόσταση από τη λίμνη. «Κάποιοι έχουν μπερδέψει το χώρο εγκατάστασης του πρώην κλειστού, με το χώρο στον οποίο προσωρινά εναποτίθενται τα υλικά που αποσυναρμολογούνται και μεταφέρονται στα Ιωάννινα», ανέφερε για να συμπληρώσει ότι και σήμερα το Αγρόκτημα Κατσικά «είναι ένα τεράστιο περιβαλλοντικό πάρκο στο οποίο δεν αλλάζουμε τίποτε, όπως διάφοροι υποστηρίζουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ