Πεδίο μάχης τα Γιάννινα… Συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟ με την Αστυνομία, δύο τραυματίες

MAT-ASPIDESΣε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί από τις δώδεκα το μεσημέρι περίπου η πόλη των Ιωαννίνων. Οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο χώρο της Ακαδημίας κι από την ώρα εκείνη άρχισε να μυρίζει μπαρούτι…

Το ανθρωποκυνηγητό με δυνάμεις της αστυνομίας ξεκίνησε στην επόμενη ώρα. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ένα άτομο τραυματίστηκε στο δικαστικό μέγαρο, όταν δέχθηκε επίθεση και χτυπήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα κατσαβίδι.

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν και για δεύτερο τραυματία, στο ίδιο σημείο. Από τους συγκεντρωμένους οπαδούς του Παναθηναικού εκτοξεύτηκαν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα τον δεύτερο τραυματισμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν φίλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν με σκοπό να κινηθούν με πορεία προς το γήπεδο των Ζωσιμάδων δίχως να έχουν εισιτήρια στην κατοχή τους.

Το αποτέλεσμα ήταν να τους απωθήσει η αστυνομία και να υπάρξουν συμπλοκές οι οποίες διαρκούν ακόμη καθώς από τις αστυνομικές δυνάμεις γίνεται προσπάθεια να τους συγκεντρώσουν όλους προς το παραλίμνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ