Πεδίο… λαϊκισμού..

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση επανήλθε στην επικαιρότητα η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία… Η διακοπή νερού που σημειώθηκε την προηγούμενη βδομάδα, προφανώς αποτέλεσε την αφορμή ώστε η παράταξη του Νίκου Γκόντα να βγει από την πολιτική χειμερία νάρκη των τελευταίων ετών..

Μόνο που κι αυτή την φορά διάλεξε λάθος θέμα για να επιτεθεί στην δημοτική αρχή…

Το πρόβλημα που ανέκυψε με την υδροδότηση της πόλης ή όποιο παρόμοιο δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο λαϊκισμού και μικροπολιτικής.. Κι αυτό επειδή αφορά χιλιάδες πολίτες.

Μία παράταξη λοιπόν που διοίκησε τον δήμο επί οκτώ χρόνια και η ίδια κατά το παρελθόν κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις πηγές της Κρύας, δεν μπορεί να υποστηρίζει την «επί διήμερο τροφοδότηση της πόλης με λασπόνερα», δημιουργώντας άμεσα υπόνοιες για την καταλληλότητα του νερού.

Εκτός αν γνωρίζει κάτι οπότε θα πρέπει να το πει ευθέως..

Επειδή όμως από την ανακοίνωση δεν απορρέει κάτι τέτοιο, καθώς στη συνέχεια επαναλαμβάνει τα γνωστά περί βομβαρδισμένου τοπίου, απουσία έργων και άλλα, γίνεται φανερό ότι πρόκειται για μία ανακοίνωση εντυπώσεων.. Ένα πυροτέχνημα, την ώρα που απαιτείται σοβαρότητα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ