Παζάρι για το καλάθι του φτωχού στο Ναό της Περιβλέπτου!

privleptos to kalati tou ftoxou

Οι μέρες των γιορτών είναι μέρες χαράς. Χαρά που γίνεται μεγαλύτερη όταν συνοδεύεται από την προσφορά.

Το κιόσκι της προσφοράς και της αγάπης έχει στηθεί έξω από τον Ιερό Ναό κοιμήσεως Θεοτόκου της ενορίας Περίβλεπτου και περιμένει όλους.

Οι γυναίκες της ενορίας δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και φιλοτέχνησαν καλάθια για τα δώρα των Χριστουγέννων.

Οι δημιουργίες τους παρουσιάζονται στο κιόσκι, έξω από τον Ιερό Ναό με σκοπό μέσω αυτών να ενισχυθεί το έργο της ενοριακής μέριμνας.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • privleptos to kalati tou

Η Ενορία Περιβλέπτου παρέχει καθημερινά 836 μερίδες φαγητού σε ευπαθείς ομάδες και συχνά διανέμει δέματα με τρόφιμα σε άπορους και έχοντες ανάγκη.

Στηρίζει επίσης αδύναμες οικογένειες για την εξόφληση των λογαριασμών ρεύματος, καλύπτει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μαθήματα παιδιών σε φροντιστήρια, ενισχύει φοιτητές άπορων οικογενειών που σπουδάζουν εκτός της πόλεως των Ιωαννίνων και δεν παίρνουν υποτροφία από κάποιον άλλον φορέα για την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Στο χριστουγεννιάτικο Bazaar με την αγορά ενός δώρου που δημιούργησαν με αγάπη οι γυναίκες της ενορίας οι πιστοί βοηθούν το σκοπό ώστε το “καλάθι του φτωχού” να γεμίζει και να δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια να περάσουν αυτά τα Χριστούγεννα έχοντας στο τραπέζι τους φαγητό και στο σπίτι τους τα απαραίτητα που χρειάζονται.

Τα δωράκια μπορούν να αγοραστούν σε χαμηλή τιμή από ένα ευρώ που κοστίζει ένα κομποσκοίνι μέχρι 25 ευρώ πού είναι ένα καλάθι δώρου με δύο κρασιά.

Όσοι σχεδιάζουν για τις γιορτές να κάνουν ένα δώρο στους αγαπημένους τους, μπορούν να επισκεφθούν το bazaar της ενορίας Περίβλεπτου.

«Με την αγορά σας θα κάνετε χαρούμενο τόσο το αγαπημένο σας πρόσωπο όσο και αυτούς που το έχουν ανάγκη», όπως αναφέρει και ο Ιερός Ναός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ