ΠΑΣΟΚ Ζίτσας… Διαδικασίες εκ του μηδενός…

pasok kinal

Διαδικασίες ουσιαστικά εκ του μηδενός και ανοιχτές στην κοινωνία προκρίνει η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Ζίτσας για τις επιλογές και τις αποφάσεις εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, τον Οκτώβριο του 2023.

Το αποτέλεσμα των εκλογών το 2019 δεν δικαίωσε τις συνεργασίες, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΤΟ της περιοχής και συμπληρώνει ότι οι διαδικασίες που επιλέχθηκαν από τις αρχές του καλοκαιριού δεν έχουν δημιουργήσει κλίμα ενότητας και συσπείρωσης.

«Η Αυτοδιοικητική Συνεργασία που δημιουργήθηκε λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και στηρίχθηκε από δύο πολιτικές δυνάμεις έχει κλείσει τον ιστορικό της κύκλο και δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς την γνώμη και την διαβούλευση με την κοινωνία με ημερομηνίες και προθεσμίες που δεν αφήνουν περιθώρια ουσιαστικού διαλόγου» τονίζει και υπογραμμίζει ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν προέκυψε αποτέλεσμα που να δημιουργεί προοπτική ουσιαστικής συνεργασίας και νίκης.

Καταλήγει αναφέροντας ότι μέσα από ανοιχτές διαδικασίες με την μέγιστη δυνατή κοινωνική και πολιτική συμμετοχή θα διερευνήσει νέες πρωτοβουλίες για την ανατροπή της σημερινής δημοτικής αρχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ