ΠΑΣΟΚ- Ριζόπουλος.. Ένα βήμα πιο κοντά;

perifereiakew ekloges

Η αντιπρόεδρος της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Μάγδα Τάτση είναι πλέον υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Θεσπρωτίας, ιδιαίτερα πατρίδα του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Σπυρόπουλου.

Εδώ και μέρες, στον Αθηναικό τύπο, υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ΠΑΣΟΚ συζητά την στήριξη του Σπύρου Ριζόπουλου στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Η επιλογή της Μάγδας Τάτση εκ των πραγμάτων φουντώνει τα σενάρια αυτά με τον ίδιο τον Σπύρο Ριζόπουλο να δηλώνει ότι οι πόρτες των Οριζόντων για συνεργασίες είναι ανοιχτές.

Ο ίδιος βέβαια δεν μιλά για στήριξη αλλά επιμένει στον όρο «προγραμματική σύγκλιση» με χαρακτηριστικά που ακολουθήθηκαν στις κυβερνήσεις συνεργασίας των προηγούμενων ετών.

«Στήριξη δίνεται σε πρόσωπα.. Εδώ έχουμε μία παράταξη που πήρε 20 χιλιάδες ψήφους. Μιλάμε λοιπόν για συνεργασία, για προγραμματική σύγκλιση» είπε ο ίδιος και προσδιόρισε την σύγκλιση αυτή σε επίπεδο προγράμματος, υποψηφίων και μοντέλου διοίκησης.

Ουδείς μπορεί να προβλέψει που θα καταλήξει η διαδικασία..Τα κόμματα έχουν μπροστά τους τις εθνικές εκλογές και αυτές φαίνεται να αποτελούν προτεραιότητά τους.

Αν βέβαια οι βουλευτικές εκλογές γίνουν τον Ιούνιο τότε ο χρόνος που θα απομείνει για να πάρουν αποφάσεις για τις αυτοδιοικητικές, Δήμους και Περιφέρειες, είναι ελάχιστος.. Κι αυτό γιατί οι εκλογές είναι τον Οκτώβριο ωστόσο τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να έχουν κατατεθεί ως το τέλος Αυγούστου..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ