ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: Τελικά ήξεραν όλοι για το τρένο

mitsotakis giannina

Αιχμηρή ανακοίνωση από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το τρένο στην Ήπειρο.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Η παραδοχή  του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη για την σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου ως  σεναρίου  επιστημονικής φαντασίας, αποδεικνύει σε υπέρτατο βαθμό τα ψεύδη του ιδίου, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, των Βουλευτών της Ηπείρου καθώς και του Περιφερειάρχη απέναντι στους Ηπειρώτες.

Αυτή τη φορά ο Πρωθυπουργός ήξερε αλλά απέδειξε ότι και όλοι ήξεραν, απλώς συνέχιζαν να ψεύδονται, όπως  καθημερινά έχουν μάθει να ψεύδονται για να υφαρπάξουν για μια ακόμη φορά την ψήφο των πολιτών της Ηπείρου, χαρακτηριστικό παράδειγμα η σύνδεση του οδικού άξονα Ιωάννινα-Κακαβιά.

Οι Ηπειρώτες τους έμαθαν  όπως άλλωστε και ολόκληρη η Ελλάδα δυστυχώς μέσα και από το τραγικό συμβάν των Τεμπών, με την απώλεια αθώων ψυχών.

Τα συμπεράσματα έχουν εξαχθεί και θα επικυρωθούν στην κάλπη, ζούνε στη δική τους  πραγματικότητα, αυτοθαυμάζονται και διεκδικούν πλέον δικαίως μια θέση στο sequel της ταινίας STAR TREK.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ