ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: Ευθεία επίθεση στον Περιφερειάρχη

pasok kinal

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ είναι ο πρώτος επίσημος κομματικός φορέας που τοποθετείται απέναντι στα νέα δεδομένα που προκάλεσε η κυβερνητική παρέμβαση στη διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και την ανακοίνωση της Περιφερειακής Αρχής στην οποία γίνεται λόγος για πραξικόπημα.

Στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής αναφέρει:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και  την τροπολογία της κυβέρνησης  στο θέμα της  διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ήπειρο,  για το ποιος θα πρέπει εκ του νόμου να έχει την ευθύνη της διαχείριση τους και την ακόμη και σήμερα “σουλτανικού” τύπου αντίδραση του Περιφερειάρχη, να του υπενθυμίσουμε ότι η χώρα διέπεται από νόμους και σε κανένα σημείο του νόμου 4555/2018 δεν αναγράφεται πλην Ηπείρου.

Ας αντιληφθεί επιτέλους ότι θα πρέπει να γίνει μέρος της λύσης και όχι να συνεχίζει να είναι μέρος του προβλήματος, την στιγμή μάλιστα που οι πολίτες της Ηπείρου πληρώνουν δυσβάσταχτους  λογαριασμούς κάθε είδους με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ.

Η στάση του κ. Καχριμάνη και στο θέμα των απορριμμάτων κοστίζει πολύ στους Ηπειρώτες (3,5εκ.ευρώ),  ας σταματήσει να τους υπερχρεώνει και ας πράξει τα αυτονόητα, να σεβαστεί τους νόμους που ψηφίζει η ελληνική βουλή.

Αν τέλος  θέλει να συνεχίσει την δική του στρατηγική για τους λόγους που “όλοι αντιλαμβανόμαστε”, ας προχωρήσει ευθέως σε ρήξη με την “Πύλη” για το πλην Ηπείρου  αλλά ταυτόχρονα  να απολογηθεί στους Ηπειρώτες γιατί πληρώνουν σε τιμή χρυσού τη διαχείριση των απορριμμάτων  τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ