Παρουσίαση για το πρόγραμμα Erasmus+ στην Άρτα

erasmus panepistimio

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να θέσουν πλήθος ερωτημάτων για τη συμμετοχή τους στην κινητικότητα μέσω του προγράμματος Erasmus+ είχαν οι φοιτητές των Τμημάτων Γεωπονίας, Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Ενημερωτική Συνάντηση-Παρουσίαση (Info-Day) που διοργάνωσε η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, στο Αμφιθέατρο Α’ του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών (Πανεπιστημιούπολη Άρτας).

Στη διαδραστική ενημέρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμπληρωματικής Προκήρυξης για το Σχέδιο 2022 Erasmus+ για τη δράση ‘Κινητικότητα φοιτητών με σκοπό την Πρακτική Άσκηση’, συμμετείχαν Τμηματικώς Υπεύθυνοι Erasmus+ και συγκεκριμένα, η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, κυρία Βασιλική Λιάγκου και ο Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας, κ. Αλέξανδρος Κανταρτζής, οι οποίοι συνέβαλαν στη συζήτηση, παρουσιάζοντας καλές πρακτικές και εργαλεία για την επιτυχή ολοκλήρωση της κινητικότητας. Η Αθηνά Γκουτζίνη, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μέλος της ομάδας Erasmus Students Network (ESNIoannina), μετέφερε τις δικές της εμπειρίες, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή στην εμπειρία ζωής που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+.

Με την αμέριστη στήριξη του Αντιπρύτανη Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας και Διά Βίου Μάθησης, Καθηγητή κ. Ξενοφώντα Μπήτσικα η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις- παρουσιάσεις του προγράμματος Erasmus+, δίνοντας στους φοιτητές τις κατευθυντήριες γραμμές για την υλοποίηση των ακαδημαϊκών και πολιτισμικών δράσεων που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+, ώστε να διεκδικήσουν μια θέση στη διεθνή αγορά εργασίας και να λειτουργήσουν επιτυχώς σε ένα διεθνές και πολυπολιτισμικό επαγγελματικό περιβάλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ