Παρουσίασε τους υποψηφίους του ο Γιώργος Σουκουβέλος

soukouvelos asprageloi

Στην πλατεία των Ασπραγγέλων, στην έδρα του Δήμου Ζαγορίου, πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της παράταξης Ζαγόρι Νέα Εποχή με Προοπτική.

Ο Δήμαρχος Ζαγορίου Γιώργος Σουκουβέλος, επικεφαλής του συνδυασμού, προχώρησε σε απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας της δημοτικής αρχής και αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας.

Έχοντας υλοποιήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα μελετών και έργων, αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις συνεργασίες με τα αρμόδια Υπουργεία, την Περιφέρεια Ηπείρου και όμορους Δήμους, φιλοδοξεί να συνεχίσει τη σημαντική προσπάθεια αναβάθμισης του Ζαγορίου σε τομείς όπως ο τουρισμός, το περιβάλλον, τα δάση και η κτηνοτροφία, η καθημερινότητα του πολίτη και οι υποδομές.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.  109 πρόσωπα με όραμα και  διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους διεκδικούν την ψήφο των συνδημοτών τους. Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο ισχυρό, πολυσυλλεκτικό, πλήρως αντιπροσωπευτικό. Ένα ψηφοδέλτιο ενωτικό και διευρυμένο, στο οποίο εκπροσωπούνται και οι 43 δημοτικές κοινότητες, ενώ δυναμικά παρούσες δηλώνουν και οι γυναίκες της παράταξης, όπως τονίστηκε στην εκδήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ