Παρουσίασε το «Τρίποντο Ζωής» ο Νίκος Ντούγιας

ntougias vivilio

Σε μία βραδιά γεμάτη συναίσθημα και μηνύματα για τη νεολαία και τον αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Ντούγια «Τρίποντο Ζωής».

Πρόκειται για την αυτοβιογραφία του συγγραφέα, που είχε το όνειρο να γίνει επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής. Με όπλο τη θέληση και το πάθος του για την πορτοκαλί μπάλα, «άνοιξε» τα φτερά του και πέταξε στην Αμερική όπου κατέκτησε το δακτυλίδι του πρωταθλητή με την ομάδα του Κολλεγίου του, ενώ έγινε και ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε στην Τουρκία.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ntougias vivilio1

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκος Τσόλης.

Χαιρετισμό μέσω μηνύματος απεύθυνε και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιος Αμυράς.

Για το βιβλίο μίλησαν η Βουλευτής Ιωαννίνων κα Μαρία Κεφάλα και ο δημοσιογράφος Κώστας Γεωργιάδης, ενώ την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος Αγγελική Καραλή.

Ο Νίκος Ντούγιας ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο και μετέφερε κάποιες από τις σκέψεις του και τις εμπειρίες του εμφανώς συγκινημένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ